• FRI fragt over 499,-
  • Levering 1-2 dage
  • Prisgaranti

Forza badmintontasker er dansk inspireret og egner sig perfekt til alle typer spiller fra motionisten til elite spilleren. Noget af det vigtigste man skal overveje er hvor mange rum, ens badmintontaske skal have. Forza laver badmintontasker med 2 og 3 rum. Som motionist spiller kan man ofte nøjes med 2 rum, men for spillerne, der er til stævne h...

Forza badmintontasker er dansk inspireret og egner sig perfekt til alle typer spiller fra motionisten til elite spilleren. Noget af det vigtigste man skal overveje er hvor mange rum, ens badmintontaske skal have. Forza laver badmintontasker med 2 og 3 rum. Som motionist spiller kan man ofte nøjes med 2 rum, men for spillerne, der er til stævne hver weekend, vil det være mere favorabelt med en badmintontaske med 3 rum. Udover de traditionelle 2 og 3 rum i badmintontasken, er der også et separat rum til dine sko, samt et lille rum på siden til mobil og tilbehør. 

  • Taske med 2 store rum til ungdomsspilleren der ønsker en taske hvor der er plads til det meste. Tasken har et rum med plads til 5 ketchere, samt 1 stort rum til tøj og tilbehør. Tasken kan bæres som rygsæk og har separat rum til sko. Der er også 1 lommer på siden til tilbehør.

    349 DKK